wrobel, Właśnie tego szukałem k
Mocne argumenty, świadomość swoich praw
Zwiń
X
-
.
Jeżeli moja odpowiedź okazała się pomocna, wciśnij "Pomógł" k
Polecam Szybkie pożyczki Rzeszów oraz Tanie ubezpieczenia OC Rzeszów
-
-
Zamieszczone przez shokA dla mnie ten gość to taki bohater.Pokazuje co jest nie tak a nie tylko stęka i kuli ogon.Brawo dla niego :szeroki_usmiech
Goście wykonywali swoje zadania, ktoś ich tam wysłał i nie wiem czemu akurat na szeregowych strażnikach się skupia złość.
To jest jak opieprzanie kobiety w okienku w banku, że źle są naliczone procenty itd.
Komentarz
-
-
Ewidentnie widać ,że chodzi o zarabianie kasy ,a nie o bezpieczeństwo na drodze.Bo radary są na wylotach a nie przed terenem zabudowanym...To poprostu kpina...
W ogóle to zauwarzyliście ,że wystarczy znać z 2 paragrafy. Kontrolujący są zieloni jak sałata i wracają do aut.
Sam kiedyś byłem w urzedzie miejskim i potrzebowałem jakiegoś dokumentu.Nie miła pani chciała mnie spławić , wtedy zaczołem podawać artykuły jakie pamiętałem ze szkoły.Nagle pani przypomniała sobie kuture osobistą.|I widać było ,że nie miała kompletnie pojęcia o czym mówie.
Czasem warto poczytać o swoich prawach zanim pójdzie się do urzedu-obojetnie jakiego. Pomaga w 100%
[ Dodano: Nie 24 Paź, 10 19:27 ]
Zamieszczone przez westwi78Goście wykonywali swoje zadania, ktoś ich tam wysłał i nie wiem czemu akurat na szeregowych strażnikach się skupia złość.
To jest jak opieprzanie kobiety w okienku w banku, że źle są naliczone procenty itd.
W dodatku to jest pokazywanie prawdy i takim o to sposobem może "góra" coś zmieni.No bo jak innaczej można to zmienić?
Trzeba wytykać takie zachowanie.
Komentarz
-
-
Kandydat na aplikanta Straży Miejskiej musi spełniać następujące wymagania związane z wykonywaniem pracy na danym stanowisku:
1. Wymagania niezbędne:
a. posiada obywatelstwo polskie,
b. posiada co najmniej wykształcenie średnie,
c. wiek od 21 do 35 lat i posiada pełną zdolność do czynności prawnych oraz korzysta z pełni praw publicznych,
d. cieszy się nieposzlakowana opinią,
e. nie był karany
f. posiada stan zdrowia oraz sprawność fizyczną pozwalające na zatrudnienie na danym stanowisku
g. uregulowany stosunek do służby wojskowej,
2. Wymagania dodatkowe:
a. prawo jazdy kat. B,
b. zdolność analitycznego myślenia i umiejętność pracy w zespole
c. umiejętność pracy w stresie
d. gotowość do odbycia przeszkolenia
To są wymagania dla kandydata na strażnika miejskiego, czyli może pracować każdy. Nie wrzucam tu wszystkich do jednego wora, ale zdobyć średnie wykształcenie w dzisiejszych czasach to pikuś. Jak widać z filmików punkty 2.b oraz 2.c są trudne do spełnienia przez strażników- zapiera im dech w piersiach. Finalnie kulą ogony i wracają do ciepłego samochodu, bo nie wiedzą co powiedzieć.
Komentarz
-
-
Ja od dziś prowadzę akcję "Liść Klonu" niech mi ktoś udowodni że akurat same się nie przyszepiły do tablicy rejestracyjnej z przodu....a... i jakiś patafian :wink: zatknął mi za szybę ulotkę ,której nie zauważyłem i już tak została za wycieraczka (tą od pasażera :twisted: ) i teraz to mogą mi fotki przysyłać :diabelski_usmiech (jakiś miesiąc mam z głowy)... :twisted:PW - OFF. Nie mam czasu na odpisywanie... sorryyyy
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez westwi78trafisz na mądrego funkcjonariusza, który skieruję sprawę do mądrego sądu i dostaniesz działęPW - OFF. Nie mam czasu na odpisywanie... sorryyyy
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez PAOLO ESCOtaaaa muszą to udowodnić, że liść przyczepił się nie przypadkowo :P
ps. naprawdę myślisz że po "tej drugiej stronie" są sami kretyni?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez westwi78naprawdę myślisz że po "tej drugiej stronie" są sami kretyni?PW - OFF. Nie mam czasu na odpisywanie... sorryyyy
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez PAOLO ESCOZamieszczone przez westwi78fajnychsuperb combi 2.0TSI 4x4 DSG L&K 393PS/509Nm stage 2 by CS
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...er=asc&start=0
poprzednio octa 2.0tdi 260PS/500Nm http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=38983&start=0
Komentarz
-
-
-
O zasłanianu całej tablicy nie było mowy :P
Ale już 1-2 cyferki mogą się skryć za liściem klonu...
"Przepisy zabraniają także ozdabiania tablic rejestracyjnych oraz umieszczania z przodu i tyłu pojazdu znaków, napisów lub przedmiotów ograniczających czytelność tablic. W takim przypadku mandat wynosi 50 zł." ... 50zł to nie 100zł w zwyż no i brak punktów... :szeroki_usmiech
Zamieszczone przez piramidato co im nawciskałeśPW - OFF. Nie mam czasu na odpisywanie... sorryyyy
Komentarz
-
-
PAOLO ESCO, wszystko fajnie jak trafisz na Straż Miejską/Gminną
Gorzej jak trafisz na kumatego policjanta z drogówki,który zobaczy jak z niego robisz wała :roll:
za liść na tablicy nic Ci nie zrobi bo go przy nim zdejmiesz :lol:
za to on Ci w promocji tak przetrzepie stan techniczny auta,że zostaniesz bez dowodu i z adnotacją na pokwitowaniu "zakaz dalszej jazdy" :diabelski_usmiech
I proszę,nie pisz mi że masz sprawny samochód 8)
bo jak się chce to zawsze się coś znajdzie :wink:NajtFukinPatrol North-West
UNIDEN 510 XL + ML145
BYŁ ASZ
PÓŹNIEJ BYŁ BKD
BYŁA TEŻ CEGA
A TERAZ JEST SUPERB CBBB
MAMY NOWEGO KANDYTATA DO OCP,MA JUż JEDENAŚCIE LAT !!!!!!!!!!
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez WIELKIBONGObo jak się chce to zawsze się coś znajdzie
nawet sprawną gaśnicę mam i trójkąt, głębokość bieżnika, rób co chcesz, ani jednej lewej żarówki zapraszam :szeroki_usmiech
chyba, że za brak kołpaków coś grozi :twisted:saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez WIELKIBONGOmasz sprawny samochódPW - OFF. Nie mam czasu na odpisywanie... sorryyyy
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez westwi78Tylko się nie pochwal że masz dłubnięty silnik
Zamieszczone przez westwi78choć paradoksalnie sami czipują radiowozy (vide Cupra), a to pozahomologacyjna zmiana w pojedzie czyli DR do worasaport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
Komentarz